Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Vervoerregio Kempen zoekt enthousiaste vrijwilligers

Campagnebeeld Vervoerregio Kempen
De Vervoerregio Kempen, dat zijn 28 gemeentes die samen nadenken over een gezamenlijke mobiliteitsvisie voor alle vervoermiddelen. Samen zijn zij op zoek naar enthousiaste Kempenaars om mee vorm te geven aan oplossingen waarmee we in de toekomst minder afhankelijk zijn van de wagen. Interesse?

Wat is er nodig zodat we ons hier meer te voet, met de fiets of het openbaar vervoer verplaatsen? Tijdens een viertal bijeenkomsten denken we daar samen over na. Kan je er maar twee keer bij zijn? Ook goed, want elk idee telt. Ben je een fervente fietser? Droom je van een autodeelsysteem op maat van de Kempen? Schuilt er in jou een campagnemaker die anderen kan aansteken en motiveren?

Dan ben jij de geknipte kandidaat die de Kempenaar op weg kan zetten om zich meer duurzaam de verplaatsen. Steek je handen uit de mouwen in een van de werkateliers! Laat je inspireren en denk mee na over acties.

Neem deel aan het online werkatelier

Interesse om mee te denken over mobiliteit in onze vervoerregio? Neem dan deel aan het online werkatelier voor onze regio:

  • Woensdag 8 december 2021
  • Van 18.30 uur tot 20.30 uur
  • Inschrijven kan via de website van de vervoerregio of rechtstreeks via het inschrijvingsformulier! Er wordt geen bevestigingsmail gestuurd, maar wie zich inschrijft kan een weekje op voorhand een e-mail verwachten met de praktische informatie.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar vervoerrregio.kempen@vlaanderen.be.

Wat is de Vervoerregio Kempen?

De Vervoerregio Kempen, dat zijn 28 gemeentes die samen nadenken over een gezamenlijke mobiliteitsvisie voor alle vervoermiddelen. En dit op een duurzame manier en met het oog op de toekomst. Basisbereikbaarheid en het combineren van verschillende vervoermiddelen staan daarbij centraal.

Datum van het bericht: maandag 08 november 2021

Alle nieuws