Naar inhoud
Enkel open op afspraak
MAAK EEN AFSPRAAK

thuisloket

Vacature deskundige toerisme

vacature bij foto molen
Mee het toeristisch beleid ontwikkelen, nieuwe initiatieven op poten zetten, onze toeristische troeven in de kijker zetten op sociale en andere media... Iets voor jou? Solliciteren kan tot 17 december 2021!

Volledige vacature

Bij het gemeentebestuur van Lille wordt volgende betrekking open verklaard bij wijze van aanwerving en bevordering en wordt een werfreserve voor een periode van twee jaar aangelegd:

Deskundige vrije tijd - toerisme B1-B3

Contractueel – onbepaalde duur – m/v/x

Globaal doel van de functie

Als deskundige vrije tijd – toerisme ontwikkel je mee het beleid en de visie rond toerisme. Je werkt samen met externe partners, gaat waar mogelijk op zoek naar subsidies, ondersteunt mee bestaande toeristische activiteiten en ontwikkelt nieuwe initiatieven, … kortom alles om de gemeente Lille op toeristisch vlak meer in de kijker te zetten. Je bent bovendien zeer bedreven in communicatie via verschillende sociale mediakanalen.

Aanwervingsvoorwaarden
  • slagen in een aanwervingsexamen
  • beschikken over rijbewijs B
  • bereid zijn om avond-en weekendwerk te doen
  • houder zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld;
  • bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel
Aanbod

Een boeiende job met een voltijdse opdracht met loon volgens weddeschaal B1-B3, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, vormingsmogelijkheden, een gunstige verlofregeling en fietsvergoeding.

Solliciteren

De functiebeschrijving en bijkomende inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst van het gemeentebestuur op het telefoonnummer 014/44.82.37 of via personeel@lille.be.

Je kan je kandidatuur bij voorkeur indienen via volgende link: https://www.jobsolutions.be/register/9976-82

of

je cv met begeleidende brief mailen naar personeel@lille.be of binnenbrengen op het onthaal van het gemeentehuis, Rechtestraat 44, 2275 Lille en dit ten laatste op 17 december 2021.

Datum van het bericht: maandag 22 november 2021

Alle nieuws