Naar inhoud

Praktisch

Jeugddienst

Rechtestraat 44
2275 Lille
jeugd op facebook


tel. 014 88 98 28
fax 014 88 20 50
e-mail

Openingstijden

ma 8.30-12u 13-16u 17-20u 
di 8.30-12u 13-16u  
wo 8.30-12u 13-16u  
do 8.30-12u 13-16u  
vr 8.30-12u    

Sluitingsdagen

Grabbelpas

http://www.vvj.be/sites/default/files/wysiwyg/grabbelpas/img_grabbelpasw_rgb_gr.jpg

 

Knutselen, op uitstap, dieren kijken, sporten, films kijken,  wetenschap ontdekken en doen, koken (en opeten!), naar theater gaan en nog veel meer ... dat is Grabbelpas!

Tijdens de krokus-, paas- en herfstvakantie kunnen kinderen van 3 tot 14 jaar meedoen met Grabbelpas.

Grabbelpas wordt begeleid door animatoren. Zie jij het zitten om mee te spelen en leuke activiteiten te begeleiden? Solliciteer vandaag nog!

Ben je op zoek naar een stageplaats om een attest animator te behalen? Ook dit kan bij Grabbelpas. Bezorg je sollicitatie aan de jeugddienst.

 

Herfstvakantie 2017

 

Inschrijven voor de herfstvakantie kan vanaf maandag 2 oktober om 18u00. 

  • dit kan online in de webshop. Onderaan deze pagina vind je meer info over de werking van de webshop.
    In het menu bovenaan kan je klikken op 'activiteiten'. Daar vind je alle activiteiten van de herfstvakantie.
    Tip: probeer de betaling in 1 keer af te ronden. Wanneer er iets misloopt bij de betaling, kan je inschrijving bij de 'zwevende inschrijvingen' terecht komen en kan je niet meer verder. Als dat gebeurt, bel of mail je de jeugddienst best zo snel mogelijk, dan lossen wij dit op.

    Opmerking: vanaf herfstvakantie 2017 heb je GEEN grabbelpasje meer nodig om deel te nemen aan de activiteiten! Je kan gewoon inschrijven voor de activiteiten die je leuk vindt en verder is er geen rompslomp.

  • inschrijven kan ook persoonlijk bij de jeugddienst, kom gewoon even langs tijdens de openingsuren en wij regelen alles. (Breng je cash geld mee?)

 

Foto's
Tijdens Grabbelpasactiviteiten nemen wij foto's die kunnen gebruikt worden in gemeentelijke publicaties. Indien je niet wenst dat beelden van je kind(eren) hiervoor gebruikt worden, kan je dit via mail aan ons laten weten, dienstvrijetijd@lille.be