Nomineer jouw duurzame held!

In september loopt de Week van de Duurzame Gemeente. We zetten die week lokale helden in de kijker. Dit keer willen we jouw stem horen. Wie verdient het volgens jou om als Lilse duurzame held benoemd te worden? Laat het ons weten!

De VVSG organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Week van de Duurzame Gemeente. Met deze week wil de VVSG de bekendheid van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen, kortweg de SDG’s, vergroten. In 2015 tekende België als een van de 193 landen de agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling van de Verenigde Naties. Hierin werden de 17 SDG’s opgenomen. De streefdatum voor het bereiken van deze doelen is 2030.

Lille doet mee

Ook dit jaar neemt onze gemeente deel aan de Week van de Duurzame Gemeente. Hoe? Door duurzame helden uit onze gemeente in de kijker te zetten. We gooien het dit jaar wel over een andere boeg. We willen jouw stem horen! Ken jij iemand, of ben jij iemand die zich inzet voor een duurzaam Lille, waarbij je de SDG’s mee ondersteunt? Schrijf je kennis, lokale buurtwinkel, school, vrijwilliger, mama of papa, buurman, vereniging, buurtcomité… nu in en toon zo jouw waardering voor het werk dat hij of zij doet. Wie weet wordt deze persoon wel een duurzame Lilse held in 2022.

Nomineer jouw duurzame held

Dit jaar geven we extra aandacht aan inwoners die zich hebben ingezet voor slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Meer weten over de SDG's?

www.duurzamegemeente.be/

Gepubliceerd op donderdag 21 april 2022 om 11.23 uur