Naar inhoud
ocmw

Praktisch

OCMW

Peuterspeelpunt

Kloosterstraat 1
2275 Lille


tel. 014 24 66 47
e-mail

Openingstijden

Tweewekelijks (even weken) op maandag van 9 tot 11.30 uur.

Relevante info

Peuterspeelpunt

peuter

Peuters kunnen in het peuterspeelpunt met elkaar spelen terwijl mama’s en papa’s gezellig samen een kopje koffie drinken. Peuters krijgen op deze manier de kans om te wennen aan andere kinderen, een andere omgeving en andere volwassenen. Wanneer ze naar de kleuterschool gaan, zal de stap minder groot zijn.

Anderzijds leren ouders elkaar kennen en kunnen ze elkaar, indien nodig, bijstaan bij de opvoeding van hun kind. Ouders kunnen met hun opvoedingsvragen ook terecht bij de aanwezige begeleiders. Deze houden alles goed in de gaten en zorgen voor een leuke voormiddag voor je peuter.

Ouders, grootouders en begeleiders met kinderen tot 3 jaar kunnen in het peuterspeelpunt terecht. Het speelpunt is gevestigd in het Trefpunt in Gierle.

Wie vragen heeft over het speelpunt kan terecht bij Peuters&Zo op het nummer 014 24 66 47.

Gratis

De begeleiders zorgen voor een aangename sfeer voor zowel peuter als mama of papa. Voor ouders voorzien we een drankje en een versnapering. De peuters kunnen genieten van een lekker stukje fruit. Dit initiatief is volledig gratis!

Peuterspeelpunt Lille

  • Trefpunt in Gierle, Kloosterstaat 1
  • Tweewekelijks (alle even weken) op maandag van 9 tot 11.30 uur.

Peuters&Zo is een initiatief van de OCMW’s van de Middenkempen (ISOM). Naast Lille is er ook  een peuterspeelpunt in Herentals, Herenthout, Kasterlee, Olen, Vorselaar en Grobbendonk.

 

  Even weken Oneven weken
Maandag Lille Grobbendonk
Dinsdag Herentals Geen speelpunt
Woensdag Geen speelpunt Olen
Donderdag Kasterlee Vorselaar
Vrijdag Herenthout Herenthout