Vacature administratief medewerker vergunningen, wonen en omgeving C1-C3

Globaal doel van de functie

Als medewerker Vergunningen, Omgeving & Wonen ondersteun je het team van deskundigen Vergunningen, Omgeving & Wonen. Je verstrekt informatie en advies aan burgers en diensten via het loket over eenvoudigere dossiers. Je staat samen met je collega’s in voor de algemene administratie ondersteuning van team (opmaak signalisatievergunningen, facturatie, verlenen kapmachtigingen, attesten, …) en zorgt mee voor een vlotte behandeling van omgevingsvergunningen (ontvangen vergunningsaanvragen, verwerking via omgevingsloket, organisatie openbare onderzoeken, …).

Profiel

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en draagt een kwaliteitsvolle dienstverlening naar burgers hoog in het vaandel. Je heb kennis van de regelgeving en procedures op vlak van ruimtelijke ordening, mobiliteit, wonen en/of milieu. Je hebt een duidelijke zin voor precisie en nauwkeurig werken. Verder heb je een kennis van office-toepassingen, die voldoende is om zelfstandig te werken aan doorsnee opdrachten met een normale moeilijkheidsgraad.

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.

Je dient te slagen voor de selectieprocedure.

Ons aanbod

Een  boeiende job met een voltijdse of deeltijdse opdracht  met loon volgens weddeschaal C1-C3,  maaltijdcheques,  hospitalisatieverzekering,  ecocheques, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding, vormingsmogelijkheden, een flexibele uurregeling en een aantrekkelijke vakantieregeling

Voor deze functie wordt relevante beroepservaring  voor 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren kan tot en met 31 maart

De informatiefolder vind je onderaan deze pagina terug. Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met de personeelsdienst via 014 448237 of personeel@lille.be.

Solliciteren kan via onderstaande knop

Solliciteer hier online

of je kan je cv met begeleidende brief mailen naar personeel@lille.be,of binnenbrengen op het onthaal van het gemeentehuis (Rechtestraat 44)