Vacature loodgieter/HVAC technieker C1-C3

HVAC technieker C1-C3

Contractueel – onbepaalde duur – m/v/x

Wat houdt deze functie in? 

Als HVAC-technieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief, predicatief en curatief onderhoud aan alle HVAC-installaties in onze gemeentelijke gebouwen. Je lost storingen op in HVAC- en centrale verwarmingsinstallaties. Daarnaast voer je werken uit aan de sanitaire installaties. Je plaatst nieuwe installaties, en identificeert en verhelpt storingen. Je stelt verslagen op van je werkzaamheden, informeert burgers en collega’s over de voortgang, stelt inventarissen op van defecte onderdelen en doet bestellingen.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Ofwel heb je een technische opleiding in de koel- en/of warmtetechnieken genoten
  • Ofwel kan je gelijkwaardige ervaring voorleggen
  • Je hebt kennis van of ervaring in de klassieke loodgieterij
  • Je beschikt over een rijbewijs B

Wat bieden wij jou?

Een boeiende job met een voltijdse opdracht met loon volgens weddeschaal C1-C3, maaltijdcheques van 8 euro, geschenkencheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, maximum vrijgestelde fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietslease (na 6 maanden dienst), tal van vormingsmogelijkheden, een flexibele uurregeling en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Waar vind je extra informatie?

Bekijk hier de informatiefolder. Voor meer inlichtingen kan je ook telefonisch terecht op de personeelsdienst op het nummer 014 44 82 37 of via mail personeel@lille.be.

Hoe kan je solliciteren?

Dien je kandidatuur bij voorkeur digitaal in via jobsolutions

 digitaal indienen

Je kan je kandidatuur (cv met begeleidende brief) ook mailen naar personeel@lille.be of binnenbrengen op het onthaal van het gemeentehuis, Rechtestraat 44, 2275 Lille en dit ten laatste op 8 september 2024.