Vacature werkplaatsleider B4-B5 m/v/x

Als werkplaatsleider ben je een echte peoplemanager. We verwachten dat je het team WEB (werken in eigen beheer) aanstuurt. Je bent eindverantwoordelijke en aanspreekpunt voor alle werken die in eigen beheer worden uitgevoerd. Je vertaalt het beleid naar ingrepen op het terrein en geeft beleidsinput.

Bij het gemeentebestuur van Lille wordt volgende betrekking  open verklaard bij wijze van aanwerving en wordt een werfreserve voor een periode van twee jaar aangelegd:

Werkplaatsleider B4-B5

Contractueel – onbepaalde duur – m/v/x

Globaal doel van de functie

Als werkplaatsleider ben je een echte peoplemanager. We verwachten dat je het team WEB (werken in eigen beheer) aanstuurt. Je bent eindverantwoordelijke en aanspreekpunt voor alle werken die in eigen beheer worden uitgevoerd. Je vertaalt het beleid naar ingrepen op het terrein en geeft beleidsinput vanuit het eigen expertisedomein.

Profiel

Je bent in staat om in samenwerking met anderen werken in eigen beheer te organiseren en plannen. Door je empathisch inlevingsvermogen en de competentie om medewerkers te coachen en aan te sturen, breng je het team van logistiek, groen, gebouwen en wegen tot een complementair productief geheel.  Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie. Verder beschik je over bachelordiploma of een diploma dat daarmee gelijkgesteld wordt, een rijbewijs B en slaag je voor aanwervingsexamen en assessment.

Ons aanbod

Een  boeiende job met een voltijds opdracht  met loon volgens weddeschaal B4-B5 met aandacht voor een correcte werk-privé balans,  maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, fietsvergoeding, vormingsmogelijkheden, flexibele uurregeling en een aantrekkelijke vakantieregeling

Voor deze functie wordt alle relevante beroepservaring in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde.

Solliciteren

De informatiefolder is te bekijken op de website van de gemeente. Voor meer inlichtingen kan u ook telefonische terecht op de personeelsdienst op het nummer 014/448237 of via mail personeel@lille.be.

Je  kan je kandidatuur bij voorkeur indienen via volgende link:

https://www.jobsolutions.be/register/10794-27

of

je cv met begeleidende brief mailen naar personeel@lille.be

of binnenbrengen op het onthaal van het gemeentehuis,

Rechtestraat 44, 2275 Lille en dit ten laatste op 11 maart 2022.