Davidsfonds Gierle

Davidsfonds Gierle vindt haar weg binnen een bont gezelschap van zeer diverse verenigingen die elk op hun manier mensen willen samenbrengen en enthousiasmeren. Wij noemen ons een vereniging, die kwaliteitsvolle, culturele activiteiten organiseert, waarbij inhoud, gezelligheid en sfeer belangrijk zijn.

Naast onze meer klassieke activiteiten zoals voordrachten, concerten en geleide bezoeken, organiseren we ook de Junior Journalist-wedstrijd. Op die manier zet ons Davidsfonds ieder jaar een honderdtal leerlingen aan het schrijven. Van de prijsuitreiking maken we telkens weer een belevenisevenement.

Ons Davidsfonds bestuur organiseert graag activiteiten voor u en streeft er naar interesse op te wekken voor maatschappelijke en culturele thema’s met een meerwaarde.

Davidsfonds - Gierle heeft als werkgebied in de eerste plaats Gierle, deelgemeente van Lille. Maar we hebben ook leden die in Lille, Poederlee of Wechelderzande wonen. Iedereen die zich aangesproken voelt door onze programmatie is uiteraard hartelijk welkom.

Contact

Beersebaan 141 bus 4 , 2275 Gierle
Tel.
+32 493 530395
stef.piedfort@gmail.com
Website
gierle.davidsfonds.be/