Kzitermee.be

Zit jij met iets? Of ken je iemand die met iets zit? Iedereen heeft het soms moeilijk. Op Kzitermee.be vind je hulp voor jezelf of iemand anders. 


Eén op vier Belgen voelt zich slecht in zijn vel of wordt in zijn leven geconfronteerd met een psychisch probleem. Nog meer mensen krijgen er onrechtstreeks mee te maken, bijvoorbeeld omdat ze partner, ouder, kind, collega … zijn van een persoon met een psychisch probleem. Toch is er vaak een grote drempel om hulp te zoeken of vinden we niet meteen de hulp die we nodig hebben. Ook jongeren weten vaak niet waar of bij wie ze terecht kunnen met hun problemen of vragen. Zit je met iets? Praat erover. 


Heel wat organisaties in onze regio werken aan preventie en zorg voor geestelijke gezondheid. Kzitermee.be helpt je zoeken in het aanbod. Aan de hand van enkele vragen begeleidt de tool jou naar de juiste dienstverlening. Je kan via de website contact opnemen met de organisatie en je hulpvraag stellen. Ook professionals en mensen die hulp zoeken voor anderen kunnen terecht op de website. 
De urgentie en nood om in te zetten op mentaal welbevinden is hoger dan ooit. De coronacrisis en de huidige energiecrisis stellen het mentaal welbevinden van heel wat mensen op de proef. Maar niet iedereen neemt het initiatief om hulp te zoeken. Sommigen durven de stap niet zetten. Kzitermee.be helpt het taboe doorbreken en zet je op weg naar de juiste organisatie. 


Ga naar www.kzitermee.be wanneer je hulp zoekt voor jezelf of iemand anders. 


Blijf er niet mee zitten. Praat erover. 


www.kzitermee.be